Személyre szabott esküvői dekoráció & virág

Számíthattok ránk a komplett dekorációban, a virágcsokrokban és díszekben, kiegészítőkben és a grafikai elemekben is, hogy a harmónia is megjelenjen és ez az összhang is segítsen feledhetetlenné tenni a nagy pillanatokat.

Rajongunk az esküvőkért.  Szeretjük a változatosságukat, még akkor is, ha vannak bizonyos sémák, de miattatok sosincs két egyforma esküvő.  Ti, a párok adjátok annak sava-borsát, tőletek lesz az, ami. Ezt mindig fantasztikus látni, de még fantasztikusabb ebben tevőlegesen is részt venni, erre ráhangolódni, és mindig csak nektek alkotni. Így két dekoráció sem lesz ugyanolyan soha.

 

Dekorációs szolgáltatásaink

Szívesen veszünk részt a közös ötletelésben, tervezésben, esküvői helyszín bejárásban és akár a szervezéssel járó feladatokat is levesszük a vállaitokról. A szolgáltatásaink elemeit akár külön-külön is megrendelhetitek, a legapróbb igényt is nagy örömmel valósítjuk meg. Átlátható ajánlatot készítünk alternatívákkal.

Esküvői virág

menyasszonyi csokor, dobócsokor, kitűzők, koszorúslány csokrok, kardíszek, hajdíszek, szülőköszöntő virágok, autódekoráció, boldogságkapu virág dísze, kiegészítő virág dekorációk, stb

Helyszíni esküvői dekoráció

menyasszonyi csokor, dobócsokor, kitűzők, koszorúslány csokrok, kardíszek, hajdíszek, szülőköszöntő virágok, autódekoráció, boldogságkapu virág dísze, kiegészítő virág dekorációk, stb

Köszönet ajándék

a választott dekorációhoz illő, kreatív köszönet ajándék megálmodása, kiegészítők biztosítása

Grafikai elemek

meghívó, ültetőkártya, menükártya, ülésrend, program tábla, asztalszám tervezése, kivitelezése

Esküvői arculat

esküvő arculatának kialakítása, próbaasztal elkészítése

Pillantsatok be hozzánk és álmodjuk meg együtt esküvőtök designját, hogy a teljes dekoráció is egy életre szóló élményt és emléket jelentsen számotokra!

 Papp Andi

Mire foglalhatsz időpontot?

Ha már van elképzelésetek - például szeretnétek menyasszonyi ruhát készíttetni, komplett ajánlatot kapni akár több szolgáltatásra, vagy esküvőszervezésre, javasoljuk a hosszabb időtartam miatt időpont foglalását. Ilyenkor tanácsadóinkkal, illetve az adott terület szakemberével találkozhattok. Amennyiben az időpontfoglaló naptárban lévőktől eltérő időpontban szeretnétek jönni, telefonon jelezzétek és találunk rá megoldást. Az előzetes érdeklődés, amikor eljöttök hozzánk körbenézni és eldöntitek, mi is az ami konkrétan érdekel Benneteket - nem kötött időponthoz - gyertek bátran nyitvatartási időben.

  • Esküvőszervezés

60 perces konzultációs időtartam, hétköznap csütörtök-péntek 13.00 - 18.00 óra között foglalható rá időpont.

Esküvőszervezőnkkel megbeszélitek az esküvő részleteit, elképzeléseiteket és amennyiben szimpatikus az általa javasolt terv, az egész esküvőt rugalmasan, kompletten megszervezzük számotokra.

  • Menyasszonyi ruha

60 perces konzultációs időtartam, hétköznap csütörtök-péntek 13.00 - 18.00 óra között foglalható rá időpont.

A menyasszonyi ruhákat méretre készítjük, igyekszünk minden elképzelést megvalósítani - akár hozott fotó alapján is.

A konzultáció alkalmával divattervező kollégánkkal találkozol, egyeztetitek az elképzelést, és megtörténik a méretvétel is. 

  • Vőlegény ruházat

60 perces időtartam, hétköznap 11-16 óra között foglalható időpont.

Tanácsadó kollégánk segítségével a próba során kiválasztjátok kínálatunkból a megfelelő öltönyt, inget az esküvőre.

Lehetőség van teljesen személyre szabott esküvői öltözéket is készíttetni.

  • Dekoráció & virág

60 perces konzultációs időtartam, hétköznap csütörtök-péntek 13.00 - 18.00 óra között foglalható rá időpont.

Dekorációval foglalkozó kolléganőnk szívesen elmondja a lehetőségeket, összeállítja a számotokra legjobb, legkedvezőbb megoldást.  

  • Igényfelmérés, szolgáltató választás

60 perces konzultációs időtartam, minden hétköznap 11.00 - 16.00 óra között foglalható rá időpont.

A konzultáción megbeszéljük a a tervezett esküvő részleteit és eldöntitek, mely szolgáltatásokat szeretnétek igénybe venni, mire készítsünk árajánlatot 

Ezt válasszátok akkor is, ha esküvői fotós, sminkes, fodrász, catering, torta, ceremóniamester, szeretartásvezető stb. szolgáltatókkal kapcsolatos ajánlásért jöttök.

  • Általános érdeklődés

Ha van fél órátok és szívesen körbenéznétek nálunk - foglaljatok időpontot, egy tanácsadó kollégánk szívesen körbevezet benneteket.

Természetesen ez a lehetőség adott nyitvatartási időben bármikor, előzetes időpontfoglalás nélkül.

 

Visszahívást kérek!

11 + 5 =

1061 Budapest, Andrássy út 43.  |  +36 70 417 0900

1061 Budapest, Andrássy út 43.

Esküvőpalota