Esküvőszervezés

Levesszük a gondot a vállatokról!

Egy esküvő maga a csoda, tele van szebbnél szebb pillanatokkal és mi rajongunk minden egyes ilyen percért, de nem csak a csodákat, a különleges pillanatokat szeretjük egy esküvőben, hanem az ahhoz vezető utat is, mert a nehézségek, akadályok legyőzésével lesznek igazán értékesek és semmi máshoz sem foghatóak ezek a különleges percek.

Mi azért leszünk mellettetek, hogy minden egyes csodát meg tudjatok élni az esküvőtök napján. Azokat ne árnyékolja be semmi, a készülődési időszak feszültségei sem, hanem maradandó szép emléket jelentsen nektek, amiről még az unokáitoknak is szívesen meséltek majd.

Az esküvő tökéletessége csapatmunka eredménye.

Ahhoz, hogy ez a csapat leginkább a ti igényeiteknek megfelelően álljon fel és ne érjen benneteket meglepetés –  örömmel állunk a rendelkezésetekre minden kreativitásunkkal, vidám és jó problémamegoldó képességünkkel, gyakorlatias gondolkodásunkkal, kitartásunkkal.

Személyes és gyakorlati tapasztalatainkkal szeretnénk benneteket is segíteni, hogy a nehézségekből minél kevesebbet érzékeljetek és a gyönyörű percekből minél többet átélhessetek.

Balogh Adry & Papp Andi

Konzultáció esküvőszervezés

60 perces konzultációs időtartam, hétköznaponként csütörtök-péntek 13.00 – 18.00 óra között foglalható rá időpont. – Szeretettel várunk! 

Mire foglalhatsz időpontot?

Ha már van elképzelésetek - például szeretnétek menyasszonyi ruhát készíttetni, komplett ajánlatot kapni akár több szolgáltatásra, vagy esküvőszervezésre, javasoljuk a hosszabb időtartam miatt időpont foglalását. Ilyenkor tanácsadóinkkal, illetve az adott terület szakemberével találkozhattok. Amennyiben az időpontfoglaló naptárban lévőktől eltérő időpontban szeretnétek jönni, telefonon jelezzétek és találunk rá megoldást. Az előzetes érdeklődés, amikor eljöttök hozzánk körbenézni és eldöntitek, mi is az ami konkrétan érdekel Benneteket - nem kötött időponthoz - gyertek bátran nyitvatartási időben.

  • Esküvőszervezés

60 perces konzultációs időtartam, hétköznap csütörtök-péntek 13.00 - 18.00 óra között foglalható rá időpont.

Esküvőszervezőnkkel megbeszélitek az esküvő részleteit, elképzeléseiteket és amennyiben szimpatikus az általa javasolt terv, az egész esküvőt rugalmasan, kompletten megszervezzük számotokra.

  • Menyasszonyi ruha

60 perces konzultációs időtartam, hétköznap csütörtök-péntek 13.00 - 18.00 óra között foglalható rá időpont.

A menyasszonyi ruhákat méretre készítjük, igyekszünk minden elképzelést megvalósítani - akár hozott fotó alapján is.

A konzultáció alkalmával divattervező kollégánkkal találkozol, egyeztetitek az elképzelést, és megtörténik a méretvétel is. 

  • Vőlegény ruházat

60 perces időtartam, hétköznap 11-16 óra között foglalható időpont.

Tanácsadó kollégánk segítségével a próba során kiválasztjátok kínálatunkból a megfelelő öltönyt, inget az esküvőre.

Lehetőség van teljesen személyre szabott esküvői öltözéket is készíttetni.

  • Dekoráció & virág

60 perces konzultációs időtartam, hétköznap csütörtök-péntek 13.00 - 18.00 óra között foglalható rá időpont.

Dekorációval foglalkozó kolléganőnk szívesen elmondja a lehetőségeket, összeállítja a számotokra legjobb, legkedvezőbb megoldást.  

  • Igényfelmérés, szolgáltató választás

60 perces konzultációs időtartam, minden hétköznap 11.00 - 16.00 óra között foglalható rá időpont.

A konzultáción megbeszéljük a a tervezett esküvő részleteit és eldöntitek, mely szolgáltatásokat szeretnétek igénybe venni, mire készítsünk árajánlatot 

Ezt válasszátok akkor is, ha esküvői fotós, sminkes, fodrász, catering, torta, ceremóniamester, szeretartásvezető stb. szolgáltatókkal kapcsolatos ajánlásért jöttök.

  • Általános érdeklődés

Ha van fél órátok és szívesen körbenéznétek nálunk - foglaljatok időpontot, egy tanácsadó kollégánk szívesen körbevezet benneteket.

Természetesen ez a lehetőség adott nyitvatartási időben bármikor, előzetes időpontfoglalás nélkül.

 

Visszahívást kérek!

7 + 10 =

1061 Budapest, Andrássy út 43.  |  +36 70 417 0900

1061 Budapest, Andrássy út 43.

Esküvőpalota