Smink & haj & szépség

A menyasszony mindenféleképp a központi szerepet játssza az esküvő napján, minden szem rá szegődik, ezért megjelenése sem lehet hétköznapi.

Az Esküvőpalota elhivatott, lelkes, profi szakemberei segítenek Neked az előkészületekben és a nagy napon is.  Biztos lehetsz benne, hogy stílusodhoz, a személyiségedhez, a ruhádhoz, a csokrodhoz és a dekorációhoz illő sminket, csodálatos frizurát fognak számodra varázsolni – így a nagy napon boldogan, önbizalommal nézhetsz majd tükörbe, állhatsz majd vőlegényed és az egész vendégsereg elé.


Milyen szolgáltatásokat vehetsz igénybe? 

– menyasszonyi smink 

– vendég sminkek elkészítése

– menyasszonyi frizura & vendégek frizurájának elkészítése

– menyasszonyi stylist

A sminkek és frizurák helyszínen történő elkészítését előzetes egyeztetést követően kiszállással is vállaljuk.  Néha szükséges lehet a vőlegény natúr korrekciója is, ami szabad szemmel nem látható, viszont a fényképeket jól mutat. (kisebb bőrhibák, szem alatti karikák eltüntetése, szemöldök igazítása stb.)

Esetleg problémás, érzékeny vagy allergiás a bőröd? Ne ess kétségbe! Biosminkmesterünk festékei organikusak, adalékanyag és tartósítószer mentesek, nem irritálják még a legérzékenyebb bőrt sem.

Érdemes figyelni nyílt napjainkat, ingyenes próbasminkkel és frizurával várunk!

Visszahívást kérek!

10 + 12 =

Mire foglalhatsz időpontot?

Ha már van elképzelésetek - például szeretnétek menyasszonyi ruhát készíttetni, komplett ajánlatot kapni akár több szolgáltatásra, vagy esküvőszervezésre, javasoljuk a hosszabb időtartam miatt időpont foglalását. Ilyenkor tanácsadóinkkal, illetve az adott terület szakemberével találkozhattok. Amennyiben az időpontfoglaló naptárban lévőktől eltérő időpontban szeretnétek jönni, telefonon jelezzétek és találunk rá megoldást. Az előzetes érdeklődés, amikor eljöttök hozzánk körbenézni és eldöntitek, mi is az ami konkrétan érdekel Benneteket - nem kötött időponthoz - gyertek bátran nyitvatartási időben.

  • Esküvőszervezés

60 perces konzultációs időtartam, hétköznap csütörtök-péntek 13.00 - 18.00 óra között foglalható rá időpont.

Esküvőszervezőnkkel megbeszélitek az esküvő részleteit, elképzeléseiteket és amennyiben szimpatikus az általa javasolt terv, az egész esküvőt rugalmasan, kompletten megszervezzük számotokra.

  • Menyasszonyi ruha

60 perces konzultációs időtartam, hétköznap csütörtök-péntek 13.00 - 18.00 óra között foglalható rá időpont.

A menyasszonyi ruhákat méretre készítjük, igyekszünk minden elképzelést megvalósítani - akár hozott fotó alapján is.

A konzultáció alkalmával divattervező kollégánkkal találkozol, egyeztetitek az elképzelést, és megtörténik a méretvétel is. 

  • Vőlegény ruházat

60 perces időtartam, hétköznap 11-16 óra között foglalható időpont.

Tanácsadó kollégánk segítségével a próba során kiválasztjátok kínálatunkból a megfelelő öltönyt, inget az esküvőre.

Lehetőség van teljesen személyre szabott esküvői öltözéket is készíttetni.

  • Dekoráció & virág

60 perces konzultációs időtartam, hétköznap csütörtök-péntek 13.00 - 18.00 óra között foglalható rá időpont.

Dekorációval foglalkozó kolléganőnk szívesen elmondja a lehetőségeket, összeállítja a számotokra legjobb, legkedvezőbb megoldást.  

  • Igényfelmérés, szolgáltató választás

60 perces konzultációs időtartam, minden hétköznap 11.00 - 16.00 óra között foglalható rá időpont.

A konzultáción megbeszéljük a a tervezett esküvő részleteit és eldöntitek, mely szolgáltatásokat szeretnétek igénybe venni, mire készítsünk árajánlatot 

Ezt válasszátok akkor is, ha esküvői fotós, sminkes, fodrász, catering, torta, ceremóniamester, szeretartásvezető stb. szolgáltatókkal kapcsolatos ajánlásért jöttök.

  • Általános érdeklődés

Ha van fél órátok és szívesen körbenéznétek nálunk - foglaljatok időpontot, egy tanácsadó kollégánk szívesen körbevezet benneteket.

Természetesen ez a lehetőség adott nyitvatartási időben bármikor, előzetes időpontfoglalás nélkül.

 

Visszahívást kérek!

6 + 2 =

1061 Budapest, Andrássy út 43.  |  +36 70 417 0900

1061 Budapest, Andrássy út 43.

Esküvőpalota